IStock 1346125238
hoor het van
een ander

Waar ik trots op ben? Op 100% tevreden klanten. Dáár doe ik het voor! Mond-tot-mondreclame werkt nog altijd beter dan dat ik je zelf vertel waarom jij graag met mij wil samenwerken. Hoor het hier van anderen.

1 VanAcht

VAN ACHT CAMPERS, AUTOSCHADE en GARAGE

"We werken al een tijdje samen met Björn; uitstekende professionele samenwerking. Björn heeft ons goed geholpen met een logo en een eigen huisstijl toen we in januari 2023 uitbreidden. Björn komt met verrassende ontwerpen en luistert goed naar de klant. Echt een aanrader!"

- Imke & Teun van Acht, eigenaren

4 vvNijnsel

VOETBALVERENIGING NIJNSEL

"vv Nijnsel werkt al jaren met veel plezier samen met Björn Vijfvinkel, een creatieve geest. Hij ‘maakt’ niet alleen de mooiste dingen maar is ook een prima sparringpartner, voorziet je van professioneel advies en praat je niet naar de mond. Hij neemt je voortdurend mee in het proces zodat je niet voor verrassingen komt te staan.  Recent nog zorgde hij voor de volledige opmaak van ons prachtige jubileummagazine, een waar huzarenstukje!

Kortom, wil je echt iets moois hebben voor een prima prijs-, kwaliteitverhouding, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij doen dat in elk geval niet, Björn is voor ons een vertrouwd adres."

- Lambert Verhoeven, secretaris

12 BijKato

BIJ KATO BOERDERIJ BELEVING

"Wij werken al jaren naar volle tevredenheid samen met Björn. Creatief en altijd bereikbaar!"

- Doreen van den Berkmortel, eigenaar

9 HugosBistrobar

Hugo's bistrobar

"Wij kennen Björn al sinds 2019, toen wij nog Lunchroom C'est la Vie heetten. Björn kreeg de opdracht om een nieuw logo voor Hugo's Bistrobar te ontwerpen. Sindsdien bestellen wij ook nog eens visitekaartjes, flyers, stickers en menukaarten. Wij hoeven alleen maar aan te geven wat we willen, de rest wordt netjes ontworpen en verzorgd door Björn."

- Hoshang Lam, eigenaar

2 DeDurocHoeve

DE DUROC HOEVE

"Meedenkend, creatief, innovatief, het nakomen van afspraken en een fijn en persoonlijk contact. Dat is wat je kan verwachten van Björn."

- Melissa van Genugten, eigenaar

7 KeesVervoort

AUTOBEDRIJF VERVOORT

"Sinds mijn start als ondernemer in 2010 werk ik al samen met Björn. Het is heel prettig werken met hem, hij reageert altijd direct en pakt dingen meteen op. Ik heb hem al van alles gevraagd op marketing, reclame en drukwerk gebied, en ben altijd naar volle tevredenheid geholpen!"

- Geert Jansen, eigenaar

8 RaakEnergie

RAAK ENERGIE

"Wij kennen Bjorn en zijn bedrijf al vanaf 2007 en deze heeft meerdere websites voor ons gemaakt en of geüpdatet. Telkens met zeer prettige ervaringen, waarbij vaak een half woord voldoende is om uit te leggen wat de wensen zijn, waarbij gaandeweg het ontwerpproces bij een website uit eigen beweging verbeteringen worden voorgedragen. En zeker niet onbelangrijk ook na het gereedkomen van de website nog blijven ondersteunen en adviseren in verbeteringen en of veiligheidsrisico’s.

Kortom snel, adequaat, meedenkend, ervaren, no -nonsens, zakenkundig, betrouwbaar en enthousiast."

- Marcel Nooijen, eigenaar

13 Bouddount

ADVOCATENkantoor bouddount

"Ik werk nu al sinds de oprichting van mijn kantoor in 2008 nauw samen met Björn. Hij is verantwoordelijk voor mijn website, layout, briefpapier en visitekaartjes. Wanneer ik iets nodig heb of er moet iets aangepast worden op de website bijvoorbeeld, verbaas ik me iedere keer weer van hoe snel en accuraat hij dat oppakt. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking en ik kan hem van harte aanbevelen."

- Samira Bouddount, eigenaar

LATEN WE KENNISMAKEN

Graag maak ik samen met jou het verschil om jouw bedrijf vooruit te helpen. Dat is waar mijn passie zit. Dat is waar ik graag een kop koffie over met je drink. Neem vrijblijvend contact met me op.