Björn
Over BjÖRn

SAMEN SPARREN?

Een enthousiaste grafisch vakman met een flinke dosis ervaring. Die samen met een netwerk aan professionals jouw bedrijf een knal van een boost wil geven. Met Björn Vijfvinkel haal jij een ijzersterke visueel expert in huis.  

Graag ga ik samen met jou aan de slag voor de meest oogverblindende grafische ontwerpen, topklasse drukwerk en opvallende reclame- en promotiematerialen. En voor een website die perfect bij je past. Daarbij zijn de communicatielijnen kort, krijg je razendsnelle respons en eerlijke prijzen. Meer weten? Laat een bericht achter en ontdek of we een perfect match zijn.

ONTWERP & DTP

Vertrouw op mijn ervaring als grafisch ontwerper voor het vormgeven aan jouw visie. Voor een fris bedrijfslogo, complete huisstijl of dynamische items zoals flyers, posters, magazines, autobelettering of digitale nieuwsbrieven. Ik weet wat niet en vooral wél werkt.

Zullen we jouw ondernemerspassie samenbrengen met mijn creatieve expertise? Let’s go!

Ontwerp dtp

PRINT & SIGN

Heb je naast ontwerpen ook graag geprinte, gedrukte of bedrukte producten? Ook dan kun je op mij rekenen. Doe je voordeel met mijn jarenlange ervaring in combinatie met mijn netwerk aan leveranciers van kwaliteitsproducten.

Wat voor materiaalsoort moet je kiezen? Wat zijn de best passende kwaliteit en levertijd? Kan je er bijvoorbeeld wel even op wachten of is wat dunner papier ook prima voor deze order? Dat kan bijvoorbeeld veel schelen in de kosten. Vertrouw op mij voor kennis, kunde en eerlijk advies.

Print sign

WEBSITES

In de wereld van online zoeken, oftewel googelen, is zichtbaarheid cruciaal. Als je niet vindbaar bent, loop je een enorme kans mis op potentiële klanten. Maar te midden van de overvloed aan opties, hoe vind je de juiste webdesigner?

Laat mij je helpen met een professionele website tegen een vriendelijke prijs én neem gerust een last van je schouders. Geen zorgen meer over teksten, zoekmachinevriendelijke meta-tags, of topkwaliteit foto's. Mijn unieke aanpak bespaart jou kostbare tijd. Jij levert de info aan en krijgt precies de website die je wenste. Snel en doeltreffend!

Websites

LATEN WE KENNISMAKEN

Graag maak ik samen met jou het verschil om jouw bedrijf vooruit te helpen. Dat is waar mijn passie zit. Dat is waar ik graag een kop koffie over met je drink. Neem vrijblijvend contact met me op.